

این نوع از کندل برای ادامه مسیر و تعیین روند نیاز به کندل تثبیت دارند و به خودی خود نمی تواند روند را تعیین کند.
کندل دوجی اتواع مختلفی دارد که در ادامه به آن ها می پردازیم:
۱- کندل دوجی پایه بلند: این نوع کندل زمانی رویت می شود که در تایمی از بازار فشار عرضه زیاد و در تایم دیگر فشار تقاضا زیاد می شود ولی در پایان قیمت سهم در همان محدوده ای که باز کرده می بندد. زمانی که این کندل تشکیل می شود نشان از عدم قطعیت و تصمیم گیری سهامداران در بازار می باشد که معمولا باعث ایجاد رنج و درجا زدن سهم در محدوه کندل می شود.
۲- دوجی سنجاقک: این نوع کندل معمولا انتهای مسیر یک روند شکل می گیرد و پتانسیل ایجاد تغییر روند در سهم را دارا می باشد ولی معمولا نیاز به کندل تایید دارد. کندل سنجاقک زمانی ایجاد می شود که تقاضا در هنگام باز شدن سهم زیاد می باشد و در بالاترین قیمت ممکن سهم بازگشایی می کند ولی در ادامه ممکن است چندین بار با عرضه مواجه شود ولی در پایان با بالاترین قیمت و نزدیک به قیمت بازگشایی به کار خود پایان می دهد. زمانی که در مسیر یک روند صعودی این کندل شکل می گیرد مشکوک به خالی کردن سهم توسط بازیگر می باشد.
۳- دوجی سنگ قبر: این نوع کندل نیز مشابه کندل سنجاقک پتانسیل تغییر روند در سهم را دارا می باشد و زمانی ایجاد می شود که سهم در پیش گشایش با پایین ترین قیمت ممکن باز می شود ولی با تقاضای متعدد روبرو می شود ولی در پایان سهم در پایین ترین قیمت و نزدیک به قیمت بازگشایی به کار خود پایان می دهد. معمولا زمانی که در مسیر روند نزولی قرار می گیرد مشکوک به جمع آوری سهم توسط بازیگر می باشد.